Chatta med oss

Lediga jobb - Mekonomen Bilverkstad

Är det viktigt för dig att det ska kännas bra och kul att gå till jobbet? Är kundorientering, affärsmässighet, ansvar, kompetens och flexibilitet värdeord som du skulle kunna applicera på dig själv som yrkeskvinna eller yrkesman?

Idag arbetar det ungefär 1600 personer inom Mekonomen runt om i hela Sverige. Synen på medarbetarna bygger på respekt och för den enskilde individen och samtliga ska känna stolthet, samhörighet och uppskattning i goda miljöer.

Vi på Mekonomen Bilverkstad i Häggvik, Edsberg, Kista, Märsta och Sigtuna söker ständigt nya medarbetare som kan hjälpa oss att bli ännu bättre. Vi är en professionell bilverkstad och utför alla typer av reparationer och servicearbeten av samtliga bilmodeller, gamla som nya!

Maila din ansökan till jobb@mbvgruppen.se idag!

Bilmotor
Bilmotor
 

Fordonstekniker

Vi växer och behöver DIG! Vi söker nu fordonstekniker (mekaniker) till samtliga våra anläggningar i norra Stockholm. Anläggningarna drivs ...

Läs mer
Generator
Generator
 

Kundmottagare – Kista

Är du vår nästa stjärna i kundmottagningen? Vi söker nu Kundmottagare/Servicerådgivare till vår anläggning i Kista. Anläggningen drivs ...

Läs mer